Stap 1: Kies voor een maandelijks of jaarlijks abonnement via onderstaande knoppen. Zorg dat je een werkend telefoonnummer met de juiste landcode ingeeft. We contacteren je binnen de 24u via Whatsapp.

Stap 2: Via whatsapp wordt je toegevoegd aan onze whatsapp community. In deze groep posten we een wekelijkse update aan onze channel: Een workout, een wetenschappelijke studie, een gezond gerecht, .. Alles dat kan bijdragen aan een betere gezondheid en een kwalitatievere educational channel!

Stap 3: Gebruik je vergaarde kennis op jezelf, je directe omgeving of je clienteel.

Opgelet! We hebben je er uiterst graag bij, maar wijzen je graag op het feit dat de educational channel een eenzijdige vorm van communicatie is: Via de channel zal je niet in staat zijn om ons te contacteren met vragen. We proberen in getagde stories op sociale media te reageren of zijn bereikbaar tot online coaching of pick my brain sessies.

"Teach a man to fish and you feed him for a lifetime"

De Zw’eet educational channel is gemaakt voor zij die graag in coach Robbe’s hoofd kijken. Via de channel kan je op een laagdrempelige manier meegenieten van alle kennis die we de afgelopen vijf jaar met Zw’eet vergaard hebben. Het is de ideale tool voor mensen die graag zelfstandig sporten, maar toch willen teren op onze interpretatie van de wetenschap. Je betaalt voor een volledig jaar ook minder dan voor één maand personal training!

Een maandelijks schema met vier workouts per week zodat je op automatische piloot kan groeien naar de beste versie van jezelf.