THE TEAM

Of we al met zes zijn? Time flies when you’re having fun!

Hoewel we de ruimte steeds individueel benutten (Personal training, right!?) zijn we achter de schermen wel bezig om jullie optimaal vooruit te helpen. With a smile!

Sportvoeding voor teamsporten zoals voetbal, basketbal of hockey? Of toch liever alleen op pad voor dat persoonlijk record op de (halve) marathon?

ROBBE

Coach! Sportdiëtist turned movement enthousiast. Bewegen met de paplepel meegekregen en nooit echt gestopt. Verliefd op de zoektocht naar balans tussen bourgondisch leven en alles uit het menselijk lichaam halen. Bij zichzelf, en bij jullie!

JELLE

Drummer en personal coach, bestaat er een betere combinatie?
Karate kid met een leergierige mindset uit de duizend
die hij ongetwijfeld op jullie overbrengt.

JAN

Jan is het levende bewijs dat je groot en sterk kan zijn maar toch een zachte persoonlijkheid kan hebben. Een superster in body recomposition en grenzen helpen verleggen.

MICHELLE

Als Michelle niet in haar paaldansstudio hangt, staat ze waarschijnlijk ergens op haar handen in het park. Of ze komt naar Zw’eet, om te bewijzen dat ze als vrouwelijke coach de sterkste van het hele lot is.

CAROLINA

Onze internationale coach Carolina specialiseert zich in mensen een gezonde relatie met voeding aanleren en toch hun vooropgestelde doelen behalen. Superhero!

JOANNA

Gezonder, gelukkiger en progressie op lichamelijk vlak. Joanna zorgt er voor door haar brede aanpak en lifestylecoaching.